GRUPPTRÄNING

pilatesklass1

Hos oss är alla välkomna som vill träna fokuserat och med målet att lära känna sin egen kropp. Vår gruppträning är i huvudsak baserad i pilatesteknik med syftet att ge en djup styrka och stabilitet, i kombination med koordination och balans. Ofta har vi muskelgrupper som inte jobbar så effektivt som de borde vilket kan ge en obalanserad styrka. Vi letar gradvis upp kontakt med så mycket av kroppens muskelkedjor som möjligt och siktar mot att aktivera och stärka din kropp till en stark och smidig helhet.

Hos Studio Flow håller vi för tillfället klasser i Pilates/Fascia Flow och Pilates. För att se schema och för att boka, gå in på http://www.studioflow.se/schema/klasser/

 

 

 

 

fasciaflow fyra

 FASCIA FLOW ®
Workshops 

Vi har ett utforskande koncept som vi kallar Fascia Flow. Ofta har vi det i form av en workshop då vi dyker vi in i vårt fantastiska bindvävssystem i kroppen. Vi får fakta om vad det är och hur den fungerar och även diskuterar hur den påverkar våra rörelser och vår sensorik. Förutom teori rör vi oss i både ledda  sekvenser och fria rörelsemönster för att utforska elasticitet och stabilitet, sensorik och rörelsedynamik. Det är inte en ny rörelseteknik, snarare ett sätt att utforska h u r vi rör oss. Allt utifrån fascians egenskaper.

Håll utkik under nyhetsrutan för att se när nästa workshop hålls, eller skicka ett mail till info@movementcenter.se för att få vårt nyhetsbrev.