BLOGG

3 juni, 2017 av Liselotte

 

Tornet Sofie

1 AUGUSTI FLYTTAR VI ... HIT!!


Det har blivit dags att följa nya vindar och byta adress. Under snart fyra år har jag funnits på Ortopedmedicinska Institutet i Vasastan. Det har varit lärorikt och utvecklande på så många sätt, och med stolthet har jag ingått i ett gäng med otroligt duktiga terapeuter. Men nu är det dags gå nya vägar och det är med ett skönt pirr och stor nyfikenhet jag ser fram emot detta.

Fr o m 1 augusti kommer jag finnas med hela min verksamhet på Studio FLOW i Gamlestan. Redan nu har jag klasser där som de flesta av er redan vet, men utökar till att ha både behandlingsrum och pilatesstudio under samma tak. Mer info om detta kommer under sommaren och då även med lite sköna öppningserbjudanden. Då får ni också en lite större presentation av det sköna samarbete som jag och Johanna Alvin på Studio FLOW planerar framöver. Så, håll er till tåls. Ni kommer inte bli besvikna. 

 

10% RABATT UNDER JUNI


MEN - redan nu kommer ett erbjudande till er befintliga kunder. Under hela juni finns jag kvar på Ortopedmedicinska i Vasastan och du får 10% rabatt på behandling och träning. Enkelt att boka som vanligt via länken https://www.bokadirekt.se/places/movement-center-16698

 
.