AKTUELLT

4 augusti, 2017 av Liselotte

MOVEMENT CENTER

 

Reformer changing springs

 

Yes, ryktet är sant.

Fr o m augusti finns vi på Studio FLOW i Gamlestan. En helt underbar miljö i de gamla fabrikerna. Utsikt över hela Göteborg. Trägolv och bjäkar. Atmosfären andas genuin arbetarmiljö och har en urban råhet och utan-krusidull-känsla som jag helt enkelt älskar. Skrot och korn. Det som är.

Jag vill jobba med fokuset att ge dig bra och skön träning, där du hittar en äkta kontakt med kroppen och själen får svängrum. Linjer och utseende är bara resultatet av att du hittat en djup kontakt med dina musklers kommunikation, där dynamik, smidighet och momentum är självklara delar av vårt arbete tillsammans. 

I pilatesstudion jobbar vi i V2 Max Plus Reformer och Stability Chair, plus en del mindre redskap. Eller bara på en matta på golvet. Vi sätter mål som vi strävar efter och tar varje session som den är. Ibland kommer ju livet emellan med alla sina påhitt, och målet kanske förändras. Då följer vi den processen. 

Vill du inte träna finns möjlighet att boka en manuell behandling, där vi jobbar med fokus på din fascia, din bindväv. Eller så bokar du en session med både träning och behandling i ett. Det finns även gruppträning i pilates och yoga. Under samma tak. Du väljer din egen kombination av investeringar i din kropp och själ. 

Om du vill träna i studion med mig är priserna

1 PT 850:-
5 PT 4.125:-
10 PT 8.000:-

Bokning gör du enklast på Boka Här-länken som du hittar på första sidan. 
Eller maila mig på info@movementcenter.se om du har frågor. 

Vill du hellre boka en yoga- eller pilatesklass, gå in på http://www.studioflow.se/schema/klasser/

 

Varmt välkommen till pilatesstudion på Flow.

/Liselotte