AKTUELLT

Här finns lite info om vad som är på gång på Movement Center.

 

Workshop GO DEEP INTO PILATES

Den 5, 6 och 7 januari har vi en skön workshop på 3 dagar med två timmars träning per gång. Vi kommer försöka jobba med allt ifrån basövningar och att få in grundteknik, till mer avancerade varianter som utmanar din stabilitet och rörlighet. Du fär även lite historik kring Joseph Pilates och hur tekniken utvecklats under åren. 

För mer info, kika på facebookeventet och anmäl dig sedan till info@movementcenter.se

Kurs i MEDITATION & SAMTAL

Under sex onsdagar med start den 10 januari träffas vi i tornet på Studio FLOW och ger oss själva utrymme att hitta närvaron i kroppen via en ledd meditation, och även ha en stund att samtala kring något ämne som är olika från vecka till vecka. Det handlar både om att få tillfälle att uttrycka en tanke, känsla och att få dialog och gensvar från andra. En respektfull och öppen dialog där det goda samtalet får chans att ta plats. 

Läs mer på Studio FLOWs hemsida och anmäl dig till info@studioflow.se

Kurs i FASCIA FLOW® för dansare och koreografer

I samarbete med Kulturakademin Trappan, Dansalliansen och Danscentrum Väst håller jag en kurs i Fascia Flow i februari och mars under 8 fredagar på Ärlegården. Ansökan gör du via Kulturakademins hemsida och sista ansökningsdag är 14 januari. Kursen är helt kostnadsfri, så sök! 

 

Vill du boka tid för behandling eller personlig träning, klicka på BokaHär knappen på Startsidan.

 

/Liselotte