Vi fyller år den 25 jan

Vi fyller år den 25 jan

25 januari, 2020

 

Vi fyller 10 år och vill fira det med dig!

Välkommen på öppet hus och en jubileumsklass den 25 januari mellan kl 14-19

 

Det är märkligt att inse att det var 10 år sedan jag drog igång Movement Center. Men - det är en fin anledning att nu reflektera över allt som hänt, vilka delar jag valt att utveckla och vad som blivit verksamhetens kärna.
Jag minns att jag hade en stark känsla att jag ville ha svängrummet att kombinera behandling med träning efter varje individs behov. Bygga en verksamhet där det finns plats att jobba med det vi behöver. Min bakgrund inom pilates, dans och massageterapi har varit grunden och ur det har koncept som FasciaFlow® och intresset för själens mående utvecklats och format det jag gör.

Alla möten med fantastiska människor är det jag värdesätter högst under denna resa. Så låt oss fira tillsammans! Både det som varit och det som fortsätter framåt, Oavsett om du gått regelbundet hos mig i alla år, just har börjat, funderar på att börja, eller bara hjälpt mig bära grejer under någon flytt - kom! Alla är välkomna!

Du kan komma och gå som du vill under eftermiddagen och ingen anmälan behövs.

Så vad händer då den 25 januari? Jo:

Kl 14.00 - 14.45 JUBILEUMS MEGA MIX KLASS!
Jag bjuder på en klass som får oss lite varma i kläderna för resten av kvällen. En galen mix av pilates, fasciaflow, meditation och skön, pulserande musik.
Det finns iallafall två nyckelord - ingen prestationsångest! Det blir en skojjig klass för alla åldrar och storlekar. Du behöver inte ens byta kläder och du kommer inte bli svettig. (Om du inte vill)
Med andra ord - bara kom!

Kl 14.45 - 19ish ÖPPET HUS
Mingel, bubbel, tilltugg, utlottningar av presentkort på behandling och träning, kanske lite happenings och lite musik.

LIVE MUSIK!
Vi kommer också få lyssna till skön livemusik med musikern och låtskrivaren Annelie Johansson. Avskalat med klaviatur och en magisk röst fyller hon vår yoga shala med sköna toner. Missa inte! Någon gång under eftermiddagen dyker hon upp.
Så otroligt glad över det!

Varmt välkommen !
/Liselotte