Intro till Fascia Flow®

Intro till Fascia Flow®

16 november, 2020

 

Nyfiken på konceptet Fascia Flow®?
Här kommer en timmes gratis introduktion!

 

Datum
TBA

Anmälan
Skicka ett mail till info@movementcenter.se och sedan mailas Zoomlänken ut samma morgon. Introduktionen är gratis!

 

Du får en liten inblick i vad en workshop eller kurs kan innehålla när det gäller föreläsningar, rörelser och fokus.
 
I drygt 6 år har jag under benämningen Fascia Flow® haft möjligheten att tillsammans med dansare, yogis, terapeuter och andra nyfikna fått utforska hur vi kan lära oss mer om fascia. Inte välja mellan att lära oss intellektuellt eller upplevelsebaserat, utan kombinerat. Sammanflätat. Integrerat.
Fascia är en vävnad som finns i oss alla, ändå är vägarna för förståelse ofta hårt uppdelade. Du känner, eller du läser. Du upplever, eller du återberättar verbalt. Inget behöver vara fel, men det är lätt att missa den djupa förståelsen för denna sensoriska, rörelserelaterade, superadapterande vävnad vi alla har. Den gör ständigt ett fantastiskt jobb för oss på många plan, ändå vet dom flesta ganska lite om den.
 
Jag vill förmedla kunskap som är komplex, men ändå grundläggande för oss alla. Förstå att våra val av rörelse och att ha en väl fungerande sensorik är grundläggande för vårt sätt att kunna röra oss så kvalitativt som möjligt.
 
Under denna introduktion får du träffa mig via skärmen, få en kort intro till vad fascia består av och varför det är viktigt att träna den på olika sätt. Vi testar vår egen sensorik genom beröring, och hur vi kan använda oss av den när vi rör oss.
 
Denna intro är öppen för alla nyfikna, om du har frågor finns jag på info@movementcenter.se
/Liselotte
 
 
Foto AnnaCarin Isaksson

 

Boka