Intro till Fascia Flow® den 16 nov

Intro till Fascia Flow® den 16 nov

16 november, 2020

 

Nyfiken på konceptet Fascia Flow®?

Här har du en presentation på en timme!
Måndagen den 16 november mellan 11.00-12.00 ses vi via Zoom.

En liten sneak peak på hur konceptet är upplagt, vad du kan förvänta dig på en workshop, och vad som är hela tanken.

För att delta i detta Zoomevent, maila ditt namn till info@movementcenter.se. Samtidigt swishar du 100:- till 123 207 97 05 (Movement Center) och detta ger dig ett svarsmail på bekräftad plats.
På morgonen den 16 november mailas Zoomlänken ut till alla deltagare och vi ses kl 11.00 vid skärmen.

. . .
I drygt 5 år har jag under benämningen Fascia Flow® haft möjligheten att tillsammans med dansare, yogis, terapeuter och andra nyfikna fått utforska hur vi kan lära oss mer om fascia. Inte välja mellan att lära oss intellektuellt eller upplevelsebaserat, utan kombinerat. Sammanflätat. Integrerat.
Fascia är en vävnad som finns i oss alla, ändå är vägarna för förståelse ofta hårt uppdelade. Du känner, eller du läser. Du upplever, eller du återberättar verbalt. Inget behöver vara fel, men det är lätt att missa den djupa förståelsen för denna sensoriska, rörelserelaterade, superadapterande vävnad vi alla har. Den gör ständigt ett fantastiskt jobb för oss på många plan, ändå vet dom flesta ganska lite om den.
 
Jag vill förmedla kunskap som är komplex, men ändå grundläggande för oss alla. Förstå att våra val av rörelse och att ha en väl fungerande sensorik är grundläggande för vårt sätt att kunna röra oss så kvalitativt som möjligt.
 
Under denna timme får du träffa mig via skärmen, få en kort intro till vad fascia består av och varför det är viktigt att träna den på olika sätt. Vi testar vår egen sensorik genom beröring, och hur vi kan använda oss av den när vi rör oss.
 
Denna intro är öppen för alla nyfikna, om du har frågor finns jag på info@movementcenter.se
Ses framför skärmarna!