Fascia Flow® workshop ONLINE 20-22 aug

Fascia Flow® workshop ONLINE 20-22 aug

27 mars, 2020

Fascia Flow® är ett koncept där vi använder flera olika vägar för att få en djupare förståelse för vad fascia är. Genom att varva teori, rörelser, diskussioner och att stimulera vår sensorik genom beröring, skapas en integrerad kunskap om hur vårt fasciasystem fungerar och vad det har för betydelse.

 

Det är dags för Fascia Flow® workshops att gå online!

Vi tar oss in i den nya tiden och erbjuder nu möjligheten att delta via Zoom på en Fascia Flow workshop! Under tre dagar utforskar vi fascians alla möjligheter och varvar föreläsningar med sensorisk stimulering och rörelsesekvenser med fokus på olika kvaliteter i vår fasciastruktur.

Det är en workshop öppen för alla som är nyfikna på denna underbara vävnad, och som vill förstå både med huvudet och förankra kunskapen i kroppen.
Vi kommer titta på vad fascia består av, hur den bildas, vad som kan påverka den, hypermobilitet, nervsystemets relation till fascia och utforska hur vår uppfattning om vår kropp formar vad den förmår göra.
 

Kursdatum

fredag 20 augusti kl 10.00-13.00
lördag 21 augusti kl 10.00-13.00
söndag 22 augusti kl 10.00-13.00

Du behöver vara närvarande alla tre dagarna.

Investering

2.500:- inkl moms. 

EARLYBIRDPRIS 1.950:- vid anmälan senast den 30 juni.

 

Anmälan

Du anmäler dig med ett mail till info@movementcenter.se, ange namn, faktureringsadress och telefonnummer. Du får då ett bekräftelsemail och några veckor innan kursen mailas faktura. Länken till eventet mailas ut dagen innan kursstart
Anmälan är bindande och återbetalas endast mot läkarintyg.

 

Du är med via Zoom och behöver delta alla tre datumen för att kunna tillgodogöra dig hela kursen. Tid är en viktig faktor för att låta alla pusselbitar mogna och landa under tre dagar.
Du får kurslitteratur att läsa in dig på innan kursen, dock spelas inget in som du har tillgång till efteråt. Det är i stunden du behöver vara närvarande. Det är del av hela konceptet Fascia Flow®

 

.
 
Om du har frågor om eventet, maila mig på info@movementcenter.se.
Hoppas vi ses, varmt välkomna!

 

 

Vad är Fascia Flow®?

Fascia Flow® är ett koncept där vi använder olika vägar för att få en djupare förståelse för vad fascia är. Genom att varva teori, rörelser, diskussioner och att stimulera vår sensorik genom beröring, skapas en integrerad kunskap om hur vårt fasciasystem fungerar och vad det har för betydelse.

Vår bindväv/fascia är det organ som omger alla övriga strukturer i vår kropp och den har en mångfacetterad funktion. Den är inte bara stödjevävnad och formgivare, den står även för mycket av vår kroppsmedvetenhet, smidighet och vårt välmående.
Att förstå fascia betyder också att du behöver lära känna din egen kropp. Under denna workshop får du pröva på olika metoder, samtidigt som du får teoretiska fakta om vad fascia är. All kunskap varvas under tre dagar för att låta allt gradvis landa in i kropp, sinne och hjärna.

Workshopen passar dig som har tränat yoga, pilates eller dans, är kroppsterapeut eller har ett brinnande intresse för att få veta mer om fascia. Var redo att själv utforska nya rörelsemönster likväl som att följa ledda rörelser och även lyssna på föreläsningar. Anteckningsmaterial, sköna kläder och ett öppet sinne är bra att ha med sig.

Om du har frågor hör av dig till mig på info@movementcenter.se

Varmt välkomna!
Liselotte

 

Foto AnnaCarin Isaksson

 

Boka