Kurs i Stressreglering & Egenmassage för lymfan v 42 & 43

Kurs i Stressreglering & Egenmassage för lymfan v 42 & 43

 

Nu kommer nästa kursomgång för dig som vill ha enkla redskap för att kunna hantera stresskänningar och även stimulera ditt egna lymfsystem för att avlägsna slagg och toxiner.

Kursen ligger digitalt via Zoom och vi träffas vid skärmen dessa datum

Tisdag den 19 oktober kl 12.30-13.00
Torsdag den 21 oktober kl 18.00-18.30
Tisdag den 26 oktober kl 12.30-13.00
Torsdag den 28 oktober kl 18.00-18.30

Pris 750:-

 

Det är inte helt ovanligt att vi då och då kan känna av obalanser i vårt nervsystem. Allmän stress, hjärtat som rusar, svårt med fokus eller att komma ned i varv inför natten. Eller så kan det vara svårt att hitta energi och du kanske brottas med depression, tyngdkänsla eller trötthet.

Med hjälp av tekniker som t ex tapping, havening, andningsövningar och lymfmassage ger vi kroppen chans till bättre självreglering. Fina knep att ha med sig inför en stressig arbetsdag, för att komma till ro på kvällen eller att långsiktigt hjälpa sitt immunförsvar. Ju oftare du hittar tid att göra dem, desto mer effekt får du även under lång tid. 

Den här kursen löper under två veckor med två träffar per vecka. Allt för att få igång rutinen och förhoppningsvis ge dig nya vanor. Är du med under sändningarna kommer det även finnas en kort stund för frågor och reflektioner efteråt

Anmäl dig med ett mail till info@movementcenter.se (anmälan är bindande och betalas endast tillbaka mot läkarintyg). Ett bekräftelsemail ger dig swishnumret du betalar på och du får sedan Zoomlänken utskickad till dig några timmar innan vår första träff. Via den går du in varje gång om du vill vara med i realtid. Skulle du inte kunna alla gånger kommer du kunna titta på länkarna vid ett annat tillfälle, du har tillgång till dem fram till den 15 november. 

Ser fram emot att jobba med denna balansering tillsammans med er!

Har du några frågor så maila mig på info@movementcenter.se 

 

/Liselotte

 

 

 

Boka