Kundreferenser

 • Cecilia Svärd, småbarnsförälder

  När jag hade 12 veckor kvar av min graviditet började krämporna; tung i benen och fötter, ryggvärk och framförallt foglossning. Jag behövde hitta bättre balans och bestämde mig för att försöka hitta en form av träning som kändes skonsam och eftersom jag tidigare gått på pilatesklasser på Movement Center ringde jag till Liselotte för att se om hon kunde hjälpa mig. Och hjälpt blev jag, jag såg mina tisdagsförmiddagar som det heligaste. I slutet av min graviditet gick jag med rak rygg och stark i kroppen, eftersom varje vecka tog vi i det tillstånd som jag då var i. Det handlade aldrig om att göra mig stark eller kämpa efter en snygg kropp, det handlade om att klara tyngden och förbereda kroppen inför förlossningen. Förlossningen tog 50 timmar och jag klarade att pusha men också att hålla tillbaka bra. Barnmorskorna sa att jag var väldigt stark och jag är övertygad om att mina 10 veckor i pilates hade med det att göra. När min dotter var 5 v och jag hade "landat" gick jag tillbaka till Liselotte, men då för att komma tillbaka till min kropp. Sakta, med träning 2-3 ggr i veckan under 7 veckor blev jag starkare och mjukare, och eftersom allt var nytt med min "nya kropp" arbetade vi med att få den bästa möjliga hållningen och hitta tillbaka till balansen. Tack Movement Center! Cecilia

 • Reine Rosén

  Jag har alltid tränat mycket och spelat tennis, fotboll, golf mm. Pilatesträning är överlägsen all annan träning när det gäller att skapa smidighet, det är något av det bästa som hänt mig. Jag kan nu fortsätta spela golf som är min största passion i livet.

 • Ingrid Bendz, 77 år. Pensionerad sjukgymnast

  Jag har varit kund på Movement Center sedan drygt ett år. Jag har trivts mycket bra, hela tiden känt mig trygg och väl omhändertagen. Liselotte är otroligt duktig och finner alltid den rätta övningen och behandlingen som passar just vid tillfället. Jag lär mig ständigt mer och mer om min kropp och dess reaktioner.

 • Niklas S. Sposato Osteopat D.O./Klinikansvarig Ortopedmedicinska Inst.

  Liselottes unika träningskompetens i kombination med flera års erfarenhet av manuell medicin gör henne till en exceptionellt värdefull samarbetspartner. Jag har under flera år hänvisat patienter till Liselotte och tränar även själv gärna med henne. Ett besök hos Liselotte är effektivt, säkert, väl anpassat för varje enskild individ och alltid trevligt.

Boka en personlig träning eller behandling, eller en kombination, klicka på knappen här nedan. Vill du hellre boka en plats på gruppträning i yoga eller pilates, gå till schemat på www.studioflow.se.

Boka