Kontakt

 

 

Movement Center
Tredje Långgatan 13C
413 03 Göteborg

 

 

Du går in via en innergård och du behöver ha dina koder till hands som du får i din bokningsbekräftelse och även i ditt påminnelse-sms som du får dagen innan din bokade tid. Ha dom tillgängliga för att komma in. I din bokningsbekräftelse har du även en mer detaljerad beskrivning hur du hittar in till oss. 

 

Vägbeskrivning

På Tredje Långgatan går du in med den första koden via den stora, svarta grinden som ligger precis till höger om Byns Bistro och Mellanrummet. Väl inne på gården ligger 13C till vänster, vi finns två trappor upp, följ skyltarna.

 

Buss och spårvagn

Närmsta hållplats är Järntorget eller Masthuggstorget.

 

Parkering

Under sommarhalvåret är både Andra och Tredje Långgatan gångstråk med mycket uteserveringar och planteringslådor med blommor. Under den tiden kan du därför inte parkera där, men det finns ofta lediga platser på gatorna runtomkring. Det finns även en större parkering vid Heurlins plats vid Järntorget, och utanför Hagabion på Linnégatan

(Med reservation för ombyggnationer i området)

 

Tidsbokning

Boka din tid via BOKAknappen längst ned på sidan.

OBSERVERA att avbokning enbart görs via din avbokningskod du fått i bekräftelsemailet från Boka Direkt, eller  till 0763-946300 (samtal eller SMS) senast 24 timmar innan för att undvika full debitering.

Telefon

Du når oss på 0763-946300. Om vi inte har möjlighet att svara, lämna ett meddelande eller SMS så hör vi av oss snarast möjligt. Var vänlig och läs vägbeskrivningen här ovan för att komma in till oss och använd de koder du har i ditt bekräftelseSMS. Tack!

E-mail

Skicka ett mail till oss på info@movementcenter.se

Boka