Liselotte Reivén

profil

För mig har vår kropps fascia ,dvs bindvävssystemet, blivit något jag hyser stor respekt för. Dess funktion i kroppen är enastående och den har, liksom det mesta i vår konstruktion, en otrolig intelligens. Vi kan försöka förstå vår kropps språk, eller bara ta för givet att den ska fungera. Den ger oss dock ofta tydliga signaler om något inte stämmer, men vi är inte alltid så bra på att lyssna.

Som kroppsterapeut och tränare är jag alltid nyfiken på vad kroppen vill säga. Hur kan vi ge en bra release i behandlingen, vilka rörelser stärker och balanserar, hur mår kunden mentalt, är maten rätt för just denna personen osv. Ta in så många aspekter som möjligt för att hitta tydligaste vägen till bättre hälsa. Kroppen har en egen självläkande kraft, den vill inget hellre än att må bra och vara hel. Om vi ger den bästa möjliga miljö, så sköter den mycket själv. 

På Movement Center jobbar jag med träning som hjälper din kropp att bli balanserad, smidig och stark. Så att du så långt det är möjligt kan använda kroppen till det du vill. I behandlingarna ligger fokuset på i stort sett samma sak, via olika manuella tekniker hjälper vi kroppen att släppa spänning och genom långa, djupa massagedrag ger vi fascia och nervsystem hjälp att arbeta mer korrekt.

Jag samarbetar med fantastiska osteopater, naprapater, samtalsterapeuter och dietister som jag gärna hänvisar till om inte mina kunskaper räcker till. Det ger trygghet både för mig och för dig som kund.

Du är varmt välkommen att kontakta mig på 0763-946300 eller på info@movementcenter.se om du vill boka tid eller veta mer.

Livet är rikt. Bara att ödmjukt ta för sig.

- Liselotte