Liselotte Reivén

profil

Som kroppsterapeut och tränare är jag alltid nyfiken på vad kroppen vill säga. Hur kan vi ge en bra release i behandlingen, vilka rörelser stärker och balanserar, hur ligger stressnivån, kostens påverkan mm. Att ta in så många aspekter som möjligt för att hitta tydligaste vägen till bättre hälsa är mitt jobb. Kroppen har en ständig strävan att läka, den vill inget hellre än att må bra och vara hel. Om vi ger den bästa möjliga miljö, så sköter den mycket själv. 

På Movement Center jobbar jag med träning som hjälper din kropp att bli balanserad, smidig och stark. Så att du så långt det är möjligt kan använda kroppen till det du vill. I behandlingarna ligger fokuset på i stort sett samma sak, via olika manuella tekniker hjälper vi kroppen att släppa spänning och genom långa, djupa massagedrag ger vi fascia och nervsystem hjälp att arbeta mer korrekt.

Jag har även skapat ett koncept jag kallar Fascia Flow® där vi kombinerar olika kunskapsvägar för att förstå mer om vår fascia, på flera plan. Både teoretisk fakta, men även sensorisk och upplevelsebaserad kunskap och erfarenhet. Fascia är en struktur och ett system som ständigt är i förändring och som har egenskaper som vi ibland kan ha svårt att förmedla. Levande samtal i undervisningen, ett ickedömande kring våra kroppsupplevelser och en strävan att implementera kalla fakta i levande livet är mitt fokus.

Jag samarbetar med fantastiska osteopater, kiropraktorer, samtalsterapeuter och fysioterapeuter som jag gärna hänvisar till om inte mina kunskaper räcker till. Det ger trygghet både för mig och för dig som kund.

Du är varmt välkommen att kontakta mig på 0763-946300 eller på info@movementcenter.se om du vill boka tid eller veta mer.

Utbildningar

Danshögskolan; 3-årig danspedagogutbildning
STOTTpilates®; Certifierad Level 1 (matwork, reformer, stability chair, cadillac, ladder barrel)
Axelsons Gymnastiska Institut; Diplomerad massageterapeut
Ortopedmedicinska Institutet; Avancerad Manuell Terapi

Uppdrag

Hvitfeldska Gymnasiet; danspedagog
Axelsons Gymnastiska Institut; lärare i Revolving (myofasciell teknik), pilates och funktionell träning
Hagabadet; pilatesinstruktör i maskinstudio, gruppträning
Body Control/DavidssonPilates; pilatesinstruktör i maskinstudio
Studio Flow; pilatesinstruktör i maskinstudio, gruppträning


Livet är rikt. Bara att ödmjukt ta för sig.

- Liselotte