Fascia Flow®

- en workshop om fascians egenskaper

Fascia Flow® är ett koncept där vi använder flera olika vägar för att få en djupare förståelse för vad fascia är. Genom att varva teori, rörelser, diskussioner och att stimulera vår sensorik genom beröring, skapas en integrerad kunskap om hur vårt fasciasystem fungerar och vad det har för betydelse.

 

När?

Aktuell kurs med datum och tider hittar du under Aktuellt på startsidan

Var?

Vid din dator.
Hela kursen sänds via Zoom och du får länken dagen innan kursen startar.

 

Investering?

2.500:- inkl moms. 

För EarlyBird-pris för kommande kurs, se Aktuellt.


Anmälan görs med ett mail till info@movementcenter.se, ange namn, faktureringsadress och telenr. 

Anmälan är bindande och avbokning/återbet sker endast mot läkarintyg.

 

Vad är Fascia Flow®?

Fascia Flow® är ett koncept där vi använder olika vägar för att få en djupare förståelse för vad fascia är. Genom att varva teori, rörelser, diskussioner och att stimulera vår sensorik genom beröring, skapas en integrerad kunskap om hur vårt fasciasystem fungerar och vad det har för betydelse.

Vår bindväv/fascia är det organ som omger alla övriga strukturer i vår kropp och den har en mångfacetterad funktion. Den är inte bara stödjevävnad och formgivare, den står även för mycket av vår kroppsmedvetenhet, smidighet och vårt välmående.
Att förstå fascia betyder också att du behöver lära känna din egen kropp. Under denna workshop får du pröva på olika metoder, samtidigt som du får teoretiska fakta om vad fascia är. All kunskap varvas under tre dagar för att låta allt gradvis landa in i kropp, sinne och hjärna.

Workshopen passar dig som har tränat yoga, pilates eller dans, är kroppsterapeut eller har ett brinnande intresse för att få veta mer om fascia. Var redo att själv utforska nya rörelsemönster likväl som att följa ledda rörelser och även lyssna på föreläsningar. Anteckningsmaterial, sköna kläder och ett öppet sinne är bra att ha med sig.

Om du har frågor hör av dig till mig på info@movementcenter.se

Varmt välkomna!
Liselotte

 

 

Boka