Fascia Flow®

- ett koncept med utgångspunkt från fascians egenskaper


Fascia Flow® är ett koncept där vi använder flera olika vägar för att få en djupare förståelse för vad fascia är. Genom att varva teori, rörelser, diskussioner och att stimulera vår sensorik genom beröring, skapas en integrerad kunskap om hur vårt fasciasystem fungerar och vad det har för betydelse.

 

När?

TBA
När kursdatum är satta hittar du info under Aktuellt på startsidan. I nuläget är ingen kurs planerad. 

Var?

Vid din dator eller irl, beroende på kurs och restriktioner kring coronaläget.  

Investering?

TBA


Anmälan görs med ett mail till info@movementcenter.se, ange namn, faktureringsadress och telenr. 

Anmälan är bindande och avbokning/återbet sker endast mot läkarintyg.

 

Vad är Fascia Flow®?

Fascia Flow® är ett koncept där vi använder olika vägar för att få en djupare förståelse för vad fascia är. Genom att varva teori, rörelser, diskussioner och att stimulera vår sensorik genom beröring, skapas en integrerad kunskap om hur vårt fasciasystem fungerar och vad det har för betydelse.

Vår bindväv/fascia är det organ som omger alla övriga strukturer i vår kropp och den har en mångfacetterad funktion. Den är inte bara stödjevävnad och formgivare, den står även för mycket av vår kroppsmedvetenhet, smidighet och vårt välmående.
Att förstå fascia betyder också att du behöver lära känna din egen kropp. Under denna workshop får du pröva på olika metoder, samtidigt som du får teoretiska fakta om vad fascia är. All kunskap varvas under tre dagar för att låta allt gradvis landa in i kropp, sinne och hjärna.

Workshopen/kursen passar dig som har tränat yoga, pilates eller dans, är kroppsterapeut eller har ett brinnande intresse för att få veta mer om fascia. Var redo att själv utforska nya rörelsemönster likväl som att följa ledda rörelser och även lyssna på föreläsningar. Anteckningsmaterial, sköna kläder och ett öppet sinne är bra att ha med sig.

Om du har frågor hör av dig till mig på info@movementcenter.se

/Liselotte

 

 

Boka