"Jag gick nyligen en workshop i Fascia Flow på Movement Center och jag hade en jättefin helg! Bra upplägg med teori och härliga rörelser. Skön stämning och Liselotte Reivén är en mycket bra lärare, som tar sig tid, förklarar och visar. Fascia Flow behövs och jag rekommenderar varmt denna workshop!"

- Barbro Olsson, lärare i Alexanderteknik

 

"Liselotte delar med sig av sin mycket fördjupade kunskap i pilates och om fascians enorma betydelse. Klasserna har ett fantastiskt flow utan att tappa vikten av det detaljerade fokuset på rätt teknik, vilket ger en en otrolig waow-upplevelse!!"

- Martina von Schwerin, dansare och pedagog

 

"Jag har fått möjligheten att möta Liselotte, intuitivt inkännande och genuint intresserad. Under den period mina behandlingar pågått, har jag av Liselotte och Movement Center fått gehör för såväl känslor, frågor, upplevelser som oro för kroppens smärtor. Ett lyssnande öra, en genomtänkt uppfattning och försiktigt progressiva behandlingar. En plan om att vi tillsammans ska ta ett helhetsgrepp om kroppen, men med varsamhet.
Att vara på Movement Center innebär också att slippa generaliseringar eller fördomsfulla kommentarer kring hur jag hittills behandlat eller upplevt min kropp, och det har varit så himla skönt att få acceptans för hur jag fungerar, för hur vi kan jobba vidare och att ingenting är fel. Acceptansen är en av de största anledningarna till att jag varmt rekommenderar denna behandlingsmetod och kroppsterapeut.

Tack för förtroendet, Liselotte!"

- Annelie Johansson, artist

 

"I perioder av mycket smärta har jag gått till Liselotte för fasciabehandling.
Jag upplever att jag varje gång får tillgång till delar av min kropp som känts avstängda för annat än smärta. Jag får en sorts känslighet som fokuseras på rörlighet och närvaro istället för smärta. Efter att ha provat det mesta av smärtbehandling så är det fasciabehandlingar och personlig träning med Liselotte som fått mig att minska smärtan under längre perioder och ökat rörligheten och tillgången till kroppen. 
Den personliga träningen har börjat ge min kropp nya funktionella sätt att röra sig. Med små ibland tillsynes enkla övningar hjälper hon mig att hitta rörelsen utan att forcera min kropp, vilket gett mig mindre smärta och ökat mina möjligheter att träna och vara aktiv. I mitt fall har Liselotte också utmanat mig på det mentala planet med meditation och andning som verktyg. Mitt mål med träningen är att kunna vara i rörelse utan smärta och utan att fastna i gamla mönster av perfektion och prestation kopplat till kropp och rörelse."
 
- Kvinnlig dansare/sångerska
 
 

"Liselotte är en otroligt kompetent kroppsterapeut som ger dig redskap att kunna ta hand om dig och din kropp och få bukt med obalanser. Jag rekommenderar dig varmt att testa."

- AnnaCarin Isaksson, fotograf/bildjournalist

 
 
 
Boka