Hur bra fungerar friskvården på ert företag?


Nyckelorden är kunskap, motivation och regelbundenhet.

Du som arbetsgivare har mycket att vinna genom att se till att din personal håller sig frisk och får tillgång till sin fulla kapacitet. Jag kan erbjuda ett effektivt och inspirerande träningsupplägg där personalen får bra och enkel träning, regelbundet på arbetsplatsen.

Det handlar om kunskap. Att det känns bra efteråt. Och att det blir en lika naturlig vana som att borsta tänderna. Allt detta leder till att kroppen mår bättre, energin ökar och tillvaron blir mer glädjefylld både privat och på arbetsplatsen. Vi hjälper er att förstå vad man själv kan göra när axlarna drar ihop sej, ryggen känns stel som ett kylskåp och man är trött och hängig.

Träningen är fokuserad på hållning, andning och smidighet. Istället för att klämma in en stund på ett löpband efter en stressig arbetsdag så behöver de flesta istället lära sig hur man stretchar ut kroppen under dagen, varierar sin arbetsställning och undviker fällorna innan man ramlar i dem. 

Hur fungerar detta?

Ett första upplägg är en klass på 30-60 minuters träning i grupp för er personal. Jag kommer till er och håller denna klass regelbundet, t ex en gång i veckan. Den kan göras sittande på stolar eller stående. Man får då in en god vana, man lär sig bra och effektiva övningar och har samtidigt en kul stund tillsammans. Ett unikt tillfälle att få både träning och teambuilding på samma gång..

Kontakt

Det finns mycket man kan göra för att få en friskare, gladare och mer lönsam personal. Kontakta mig på 0763-946300 eller info@movementcenter.se för mer förslag och offert.