Mentorskap för terapeuter, tränare och scenartister

Mentorskap för terapeuter, tränare och scenartister

8 juli, 2022

Det finns något jag vill dela med mig av, och det är
stöttning och vägledning för dig som valt liknande yrkesvägar som jag. 

 

Är du kroppsterapeut och funderar över t ex behandlingsupplägg eller hur du kommunicerar med dina klienter? Eller kanske du är gruppträningsinstruktör och vill ha feedback på din roll som ledare? Kanske är du scenkonstnär och funderar över relationen till din kropp och ditt uttryck, din upplevelse kontra publikens?

Om du har kommit till en platå i ditt arbete där du känner att du har mer att ge, men inte riktigt hittar nycklarna för att komma åt det, så är jag gärna ditt bollplank som ger dig utrymme att bolla frågor och funderingar utifrån ditt nuläge. 

Det kan vara det som får dig att komma vidare. Genom nya infallsvinkar och kunskap kan du själv hitta riktning utifrån vem du är och hur du vill växa i din yrkesroll.

I ett mentorskap kommer jag dela med mig av min kunskap och egna erfarenheter, samtidigt som jag lyssnar in dina behov. Jag kommer stötta och vägleda i kommunikation, praktiska råd och tips.

 

Om du känner att detta kan vara något för dig, kontakta mig på info@movementcenter.se så bokar vi ett första samtal, helt utan kostnad. 

Vill du veta mer om hur vi sen går vidare och undrar hur de här paketen ser ut, läs mer här. 

 

/Liselotte

Boka