Resan till Toscana maj/juni 2023

Resan till Toscana maj/juni 2023

3 juni, 2022

I maj 2022 var jag på en helt magisk resa till Toscana.
Och det är en till på gång!                 

Den där veckan i slutet av maj var verkligen speciell. Vet inte om den kan kallas endast hälsoresa, kanske snarare feelgood-resa. Den har ju inte bara innehållit träningspass och hälsotips, utan även god mat & dryck, glass, naturens grönska, dopp i poolen, och en härlig grupp människor. I oss alla har det pågått processer som fått hjälp av Rebeccas fina självhjälpsföreläsningar och tid att reflektera och känna efter vad som är viktigt för oss, var och en. 

Rebecca Krantz driver Holistic Future och har arrangerat dessa resor så mycket som 12 ggr, alla till den magiska platsen Antico borgo di Tignano, i Toscana. Det var ett privilegium att få chans att följa med som instruktör och jag är än mer glad och ödmjuk inför att vi åker tillsammans igen - i maj 2023!

Här finns länken där du kan läsa mer om resan, vad den kostar och vad den innefattar. Och här kan du även boka din plats!

https://www.holisticfuture.se/toscana-30-maj-6-juni-2023/

Om jag var du skulle jag inte vänta för länge, detta är något som fyller på och ger ny energi och fokus både inåt och framåt. Det är guld värt att åka just i maj, när grönskan är som färskast, dofterna av lavendel och timjan fyller luften och vi alla behöver solens värme på vår vintertrötta hud. 

Hoppas du följer med oss!

 

 

 

 

 

 

 

Boka