Kontakt

 

 

Movement Center
Tredje Långgatan 13C
413 03 Göteborg

NY ADRESS FR O M 1 OKTOBER 2022

Stigbergsliden 5B
414 63 Göteborg

 

 

I din bokningsbekräftelse finns beskrivning och kod till dörren till kliniken.

 

Vägbeskrivning

Tredje Lång: på Tredje Långgatan går du in med den första koden via den stora, svarta grinden som ligger precis till höger om Byns Bistro och Mellanrummet. Väl inne på gården ligger 13C till vänster, vi finns två trappor upp, följ skyltarna.

Stigberget; Vi finns på hörnet av Stigbergshuset, längst till vänster, strax brevid Henriksberg. Ytterporten är öppen under dagtid, gå 1 trappa upp och sen höger. Du har koden till dörren i ditt påminnelseSMS

 

Buss och spårvagn

Tredje lång; Närmsta hållplats är Järntorget eller Masthuggstorget.
Stigberget; Närmsta hållplats är Stigbergstorget.

 

Parkering

Tredje lång; under sommarhalvåret är både Andra och Tredje Långgatan gångstråk med mycket uteserveringar och planteringslådor med blommor. Under den tiden kan du därför inte parkera där, men det finns ofta lediga platser på gatorna runtomkring. Det finns även en större parkering vid Heurlins plats vid Järntorget, och utanför Hagabion på Linnégatan

(Med reservation för ombyggnationer i området)

Stigberget; en parkering finns nedanför Stigberghuset, nära Masthuggstorget. 

 

 

Tidsbokning

Boka din tid via BOKAknappen längst ned på sidan.

OBSERVERA att avbokning enbart görs via din avbokningskod du fått i bekräftelsemailet från Boka Direkt, eller  till 0763-946300 (samtal eller SMS) senast 24 timmar innan för att undvika full debitering.

Telefon

Du når oss på 0763-946300. Om vi inte har möjlighet att svara, lämna ett meddelande eller SMS så hör vi av oss snarast möjligt. Var vänlig och läs vägbeskrivningen här ovan för att komma in till oss och använd de koder du har i ditt bekräftelseSMS. Tack!

E-mail

Skicka ett mail till oss på info@movementcenter.se

Boka