• BLOGG

  Denna blogg kommer förvandlas Det blir istället en infosida om fascia. Vad det är, vad den gör och hur den känns. Vänta bara en liten stund till. 

  Läs mer →

 • HÖSTEN 2018

  Manuell/fasciell behandling och personlig träning Det kommer som vanligt finnas möjlighet att boka in sig på en manuell behandling eller personlig träning i pilatesstudion på Studio FLOW. …

  Läs mer →

 • Kundrekommendationer

  "Jag har varit kund på Movement Center sedan drygt ett år. Jag har trivts mycket bra, hela tiden känt mig trygg och väl omhändertagen. Liselotte är otroligt duktig och finner alltid den rätta övningen och behandlingen som passar just vid tillfället. …"

  Läs fler →

  

 Välkommen till Movement Center. 

 

Hos oss vill vi jobba med det som är genuint. Som ger ett ärligt uttryck i din kropp, en grundad känsla av närvaro och hälsa. Vi erbjuder personlig träning i vår pilatesstudio och även fasciella behandlingar som ger smidighet och en mer funktionell kropp. Vi har också gruppträning och workshops i pilates och fascia flow. Och föreläsningar om bindvävens fascinerande egenskaper och hur vi tar hand om den på bästa sätt.

Vi har ett nära samarbete med Studio FLOW i Gamlestan, där vi också huserar. De erbjuder yoga i olika former, och har en lokal i de gamla fabrikerna som andas en urban och down-to-earth atmosfär. Rustikt men också vackert. Och som vi tror lockar fram detsamma i dig.

Även ute i arbetslivet finns vi. Erbjuder ditt företag och din personal enkel men effektiv kontorsträning, där regelbundenheten är nyckeln.

Allt detta och lite till kan du hitta hos oss. Välkommen att surfa runt och botanisera.

 

bokatidknappgrön

 

 

 

Vet du redan nu att du vill boka en personlig träning eller behandling, eller en kombination, klicka på knappen här ovan så kommer du till tidsbokningen. Vill du hellre boka en plats på gruppträning i yoga eller pilates, gå till schemat på www.studioflow.se. 

Välkomna. //Liselotte.