• BLOGG

  Bloggen är i vintervila och vi hänvisar till Aktuellt om du vill veta vad som är på gång på Movement Center/Studio FLOW.

  Läs mer →

 • AKTUELLT

  Här finns lite info om vad som är på gång på Movement Center.   Workshop GO DEEP INTO PILATES Den 5, 6 och 7 januari har vi en skön workshop på 3 dagar med två timmars träning per gång. …

  Läs mer →

 • Kundrekommendationer

  "Liselottes unika träningskompetens i kombination med flera års erfarenhet av manuell medicin gör henne till en exceptionellt värdefull samarbetspartner. Jag har under flera år hänvisat patienter till Liselotte och tränar även själv gärna med henne. …"

  Läs fler →

 

Välkommen till Movement Center.
 

Hos oss vill vi jobba med det som är genuint. Som ger ett ärligt uttryck i din kropp, en grundad känsla av närvaro och hälsa. Vi erbjuder personlig träning i vår pilatesstudio och även fasciella behandlingar som ger smidighet och en mer funktionell kropp. Vi har också gruppträning och workshops i pilates och fascia flow. Och föreläsningar om bindvävens fascinerande egenskaper och hur vi tar hand om den på bästa sätt.

Vi har ett nära samarbete med Studio FLOW i Gamlestan, där vi också huserar. De erbjuder yoga i olika former, och har en lokal i de gamla fabrikerna som andas en urban och down-to-earth atmosfär. Rustikt men också vackert. Och som vi tror lockar fram detsamma i dig.

Även ute i arbetslivet finns vi. Erbjuder ditt företag och din personal enkel men effektiv kontorsträning, där regelbundenheten är nyckeln. Allt detta och lite till kan du hitta hos oss. Välkommen att surfa runt och botanisera.

Vet du redan nu att du vill boka en personlig träning eller behandling, eller en kombination, klicka på knappen här nedan så kommer du till tidsbokningen. 

Om du vill boka en gruppträningsklass i yoga eller pilates, gå in på www.studioflow.se.

Välkomna hit. //Liselotte. 

 

 bokatidknappgrön